20 maart 2008

Dinsdag hebben de spelers, het projectkoor en de bigband Big Time voor het eerst samen gerepeteerd. Het was een spannende ontmoeting voor de betrokken spelers, zangers en muzikanten. De stemming en de eerste gezamenlijke klanken waren goed. Beelden van de repetitie zijn te zien in de fotogalerie. De foto's zijn van Patrick Ruiter.

14 maart 2008

Het complete programma voor de muziektheaterproductie OCCIS is bekend! OCCIS gaat 25 april van start met de opening van de foto-expositie 'Oldambt' in Finsterwolde en een aantal optredens van The Blue Happy Bacon in het centrum van Winschoten.
De muziektheaterproductie OCCIS bestaat uit de gelijknamige centrale productie, die van 9 tot en met 18 mei op het strand in Midwolda / Oostwold opgevoerd zal worden, en een viertal deelprojecten. Dit zijn naast de expositie en de optredens van het koor het muziekproject 'Mien Aner Laand' en de theatervoorstelling 'En de Boer...'.
Lees hier meer over de deelproducties en het complete programma van OCCIS.
De komende tijd zal op deze plek, naast het nieuws over de voortgang van het project, iedere week een deelproductie worden uitgelicht. 

Aanmelden bij Berichten [Atom]

Archieven

This page is powered by Blogger. Isn't yours?