16 mei 2008

Het eerste OCCIS-weekend was een groot succes. Met uitzondering van de try-out waren alle voorstellingen uitverkocht. Ook de afsluitende drie voorstellingen komend weekend waren binnen korte tijd uitverkocht. De reacties van de bezoekers en de media zijn positief. De vele prominente gasten tijdens de première waren onder de indruk van de openluchtvoorstelling op het strand. Patrick Ruiter heeft afgelopen weekend een serie prachtige foto's gemaakt van de voorstellingen. De foto's zijn te zien in de fotogalerij

07 mei 2008

Op het strand wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan de prachtige kostuums, de indrukwekkende decors en het testen van het licht, het geluid en de speciale effecten. De acteurs, koorleden en muzikanten krijgen hun laatste aanwijzingen. Donderdagavond is de generale repetitie. Dinsdag en woensdagavond waren twee doorlopen van het hele stuk. Patrick Ruiter, de hoffotograaf van OCCIS en acteur Siemon Haaima maakten fraaie plaatjes van deze laatste repetities. De beelden zijn te zien in de galerij.

05 mei 2008

Prachtige decorstukken, indrukwekkende kostuums en een grote hoeveelheid licht en geluid: op het strand bij Midwolda/Oostwold wordt door tientallen mensen hard gewerkt aan de laatste voorbereidingen voor de première van de muziektheaterproductie OCCIS.

De tachtig acteurs, muzikanten en koorleden repeteren dagelijks op het strand. Samen met het artistieke team bereiden ze zich voor op de zeven grote openluchtvoorstellingen die van 9 tot en met 18 mei aan de oevers van het Oldambtmeer plaatsvinden.

De opbouwactiviteiten en de repetities op het strand trekken veel bekijks. De voorverkoop van de kaarten loopt goed: er zijn inmiddels ruim 1300 kaarten verkocht. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.occis.nl, de VVV Oldambt (Winschoten), de regiokantoren van het Dagblad van het Noorden (Winschoten, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand en Delfzijl) en bij de kassa. Tribuneplaatsen kosten slechts 5 euro.

In de fotogalerie staan foto's van de laatste voorbereidingen op het strand en in het naaiatelier.

Aanmelden bij Berichten [Atom]

Archieven

This page is powered by Blogger. Isn't yours?